top of page

Tools
om uit de strijd te komen

Jouw emotionele welzijn staat bij mij voorop, en dit maakt mijn ondersteuning buitengewoon effectief in het proces van jouw herstel en verandering.

Ondersteuning voor de omgeving van een verslaafde

Een veilige plek voor jou

"Ik focus op jouw welzijn en geef je ruimte om te delen en te uiten. Vertrouw op mijn objectief advies en jarenlange ervaring in verslavingszorg."

Onafhankelijk advies


"Ik begeleid je bij het vinden van de juiste behandeling voor je geliefde. Als onafhankelijke adviseur sta ik aan jouw zijde en breng helderheid in de wereld van verslavingszorg."

Professionele ervaring


"Met 12+ jaar ervaring in verslavingszorg bied ik effectieve ondersteuning. Ik begrijp de uitdagingen en ben vastbesloten om samen balans te herstellen en obstakels te overwinnen."

Fundament Coaching
Fundament Coaching biedt advies over de beste behandeling voor je verslaafde naaste (partner, geliefde, familie, vader, moeder, zoon, dochter, broer, zus, vriend, vriendin). Onafhankelijk advies over de beste behandeling tegen de verslaving van je naaste. Ondersteuning en overzicht om je verslaafde naaste te helpen.

Advies over de beste behandeling voor je naaste

Wil je iemand in je omgeving helpen om van zijn of haar verslaving af te komen? Vraag je jezelf af wat je kunt doen? Waarschijnlijk weet je niet bij welke instanties je terechtkunt, en mogelijk ben je ook het overzicht kwijt. Wat is de beste plek voor jouw verslaafde naaste?

Onafhankelijke ondersteuning bij het vinden van een passende behandeling

Ik kan je adviseren over welke behandelingen er mogelijk zijn, en welke het beste past bij jouw naaste. Elk advies is maatwerk. Ik ben onafhankelijk en niet verbonden aan een instantie.

Met Fundament Coaching voor naasten van een verslaafde kun jij:

Regie terugpakken

Overzicht krijgen

Zelf gehoord worden

Emoties een plek geven

Afrekenen met schuld- en schaamtegevoelens

Wil jij dit ook?

Mijn meer dan 12 jaar professionele ervaring in de verslavingszorg, kan en wil ik graag met jou delen. Ontdek samen met mij hoe je je naaste of jouzelf kunt helpen.

Neem contact op

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Telefonische intake is gratis!
 
Bel of app mij meteen: 06-50625091 of stuur een bericht: 

Waarom Fundament Coaching?

Coach met professionele én persoonlijke ervaring

Coaching vanuit professionele ervaring

Meer dan 12 jaar professionele ervaring in de verslavingszorg

Mijn professionele ervaring heb ik opgedaan bij een gerenommeerde aanbieder in de verslavingszorg, waar ik 12 jaar werkzaam ben geweest. Als counselor gaf ik hier individuele coaching, groepscounseling en coaching, advies en educatie voor naasten van een verslaafde.

Coaching vanuit persoonlijke ervaring

Toffe inzichten om je vrij te voelen en je doelen te bereiken

Nadat ik zelf het roer heb omgegooid, heb ik vrijheid gevonden in mijn identiteit.

Als gevolg hiervan maakte ik hele gave ontwikkelingen door op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Vanuit deze ervaring deel ik graag mijn inzichten om je te helpen ook jouw doel te bereiken.

Anker 1

De fundamenten van Fundament Coaching

Eerlijk

Om coaching te laten slagen, is het nodig dat je openstaat voor verandering. Door je gevoelens en gedachten te benoemen, kunnen we al pratend tot helpende inzichten komen.

Betrokken

Je bent niet alleen, want ik sta naast je. Ik luister naar je en ik hoor je. Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaringen deel ik inzichten en adviezen met je die passen bij jouw situatie.

Authentiek

Ik werk vooral niet met standaardlijstjes of protocollen. Ik reageer in het moment op wat er gebeurt of besproken wordt, en waar dus je behoefte op dat moment ligt.

Zonder oordeel

Ik ben geïnteresseerd, nieuwsgierig en open. Ieder onderwerp is bespreekbaar en alles kan en mag gezegd of gevraagd worden. Ik luister naar jou zonder oordeel.

Dit zeggen anderen over mij

Alex van Fundament Coaching heeft met 12 jaar ervaring in de verslavingszorg samengewerkt met veel tevreden cliënten en gerenommeerde instanties en professionals. Hun ervaring is dat Alex van Fundament Coaching een eerlijke, authentieke, nieuwsgierige, open coach is die een luisterend oor biedt. Bij Fundament Coaching vind je een coach zonder oordeel.
"Verslaving is een familie ziekte, iedereen in de nabijheid van de verslaafde raakt in meer of mindere mate zichzelf kwijt.
 
Alex heeft ervoor gekozen om families bij te staan in het vinden van de weg terug, terug naar jezelf. Dit is een groot onderdeel van de oplossing: iedereen moet veranderen.
 
In het werken met Alex zag ik zijn kracht en liefde. Alex brengt licht en wijst de weg op een eerlijke, soms confronterende wijze.
 
Mijn motto is; "verslaving gedijt in het duister en dooft in het licht". In die zin zeg ik: pak zijn hand, geef je over en ervaar wat het je gaat brengen: hoop en vergeving!"
Maarten Dammers, auteur van het boek over verslavingen: "Ik ben Maarten en ik ben verslaafd" en verslaafdencoach in het televisieprogramma "Verslaafd".

Maarten Dammers

Auteur 'Ik ben Maarten en ik ben verslaafd'

Kruisstraat 38

8375 BG  Oldemarkt

Telefoon

06 - 50625091

Email

Volgen

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page