top of page

Persoonlijke coaching voor verandering

Voel je je gejaagd, druk of geïrriteerd, en voelt het alsof je bezig bent met overleven in plaats van leven? Of wórdt je geleefd? Laat je je leiden door de verwachtingen van anderen? Gaan anderen continu over jouw grenzen? Denk je negatief over jezelf en/of anderen? Of over wat anderen van jou vinden?

Anker 1

Ik help je te veranderen

Ik kan je helpen om jezelf te leren kennen en waarderen. Ik leer je controle terug te nemen en je eigen grenzen te herkennen en bewaken. Om positief naar jezelf en anderen te kijken - en blijdschap, vrede en rust te vinden. Of om woorden aan je gevoelens te geven. Je hoeft het niet alleen te doen.

Mijn persoonlijke ervaring met verandering

Ik ben een energieke, positieve man met jarenlange ervaring als counselor. En ook ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om vast te lopen in negatieve oordelen in mijn eigen denken en voelen.

Uit mijn hoofd, en in contact met anderen

Ik heb een proces doorgemaakt waarin ik oordelen losliet, en stopte met alles in mijn eentje doen. Toen ik contact maakte met anderen, ontdekte ik iets moois. Dat niet zozeer zíj́ een oordeel over mij hadden, maar vooral ikzelf! En die ontdekking kon ik alleen doen door uit mijn eigen hoofd te gaan, en in contact met anderen.

Vrijheid in de wetenschap dat je niet alleen bent

We voerden gesprekken waarin ik me gehoord voelde, en tot nieuwe inzichten kwam. Hier ontstond mijn gevoel van vrijheid. Vrijheid in de wetenschap dat je niet alleen bent. Dat er meer is, dat je iets om je heen hebt. Waarbij de diepere laag en hogere macht Jezus is.

Verandering voor de hele omgeving

De verandering stopte niet bij mijzelf. Ik ga nu namelijk heel anders om met mensen en situaties. Mijn vrijheid bracht daarom ook een flinke verandering voor mijn omgeving. Ik zie mogelijkheden, bekijk de dingen positief en ik ben mijn passie gaan volgen.

MEL_5055.jpg

Met Fundament Coaching leer je:

Jezelf kennen en waarderen

Je eigen grenzen herkennen en stellen

Rust, vrede en blijdschap ervaren

Je niet te laten leiden door verwachtingen van anderen

Leven in plaats van overleven / geleefd worden

Wil jij dit ook?

Mijn professionele én persoonlijke ervaringen en inzichten kan en wil ik graag met jou delen. Ontdek samen met mij hoe je rust, vrede en blijdschap kunt ervaren.

Neem contact op

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Telefonische intake is gratis!
 
Bel of app mij meteen: 06-50625091 of stuur een bericht: 

Waarom Fundament Coaching?

Coach met professionele én persoonlijke ervaring

Coaching vanuit professionele ervaring

Meer dan 12 jaar professionele ervaring in de verslavingszorg

Mijn professionele ervaring heb ik opgedaan bij een gerenommeerde aanbieder in de verslavingszorg, waar ik 12 jaar werkzaam ben geweest. Als counselor gaf ik hier individuele coaching, groepscounseling en coaching, advies en educatie voor naasten van een verslaafde.

Coaching vanuit persoonlijke ervaring

Toffe inzichten om je vrij te voelen en je doelen te bereiken

Nadat ik zelf het roer heb omgegooid, heb ik vrijheid gevonden in mijn identiteit.

Als gevolg hiervan maakte ik hele gave ontwikkelingen door op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Vanuit deze ervaring deel ik graag mijn inzichten om je te helpen ook jouw doel te bereiken.

De fundamenten van Fundament Coaching

Eerlijk

Om coaching te laten slagen, is het nodig dat je openstaat voor verandering. Door je gevoelens en gedachten te benoemen, kunnen we al pratend tot helpende inzichten komen.

Betrokken

Je bent niet alleen, want ik sta naast je. Ik luister naar je en ik hoor je. Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaringen deel ik inzichten en adviezen met je die passen bij jouw situatie.

Authentiek

Ik werk vooral niet met standaardlijstjes of protocollen. Ik reageer in het moment op wat er gebeurt of besproken wordt, en waar dus je behoefte op dat moment ligt.

Zonder oordeel

Ik ben geïnteresseerd, nieuwsgierig en open. Ieder onderwerp is bespreekbaar en alles kan en mag gezegd of gevraagd worden. Ik luister naar jou zonder oordeel.

Dit zeggen anderen over mij

Alex van Fundament Coaching heeft met 12 jaar ervaring in de verslavingszorg samengewerkt met veel tevreden cliënten en gerenommeerde instanties en professionals. Hun ervaring is dat Alex van Fundament Coaching een eerlijke, authentieke, nieuwsgierige, open coach is die een luisterend oor biedt. Bij Fundament Coaching vind je een coach zonder oordeel.
"Verslaving is een familie ziekte, iedereen in de nabijheid van de verslaafde raakt in meer of mindere mate zichzelf kwijt.
 
Alex heeft ervoor gekozen om families bij te staan in het vinden van de weg terug, terug naar jezelf. Dit is een groot onderdeel van de oplossing: iedereen moet veranderen.
 
In het werken met Alex zag ik zijn kracht en liefde. Alex brengt licht en wijst de weg op een eerlijke, soms confronterende wijze.
 
Mijn motto is; "verslaving gedijt in het duister en dooft in het licht". In die zin zeg ik: pak zijn hand, geef je over en ervaar wat het je gaat brengen: hoop en vergeving!"
Maarten Dammers, auteur van het boek over verslavingen: "Ik ben Maarten en ik ben verslaafd" en verslaafdencoach in het televisieprogramma "Verslaafd".

Maarten Dammers

Auteur 'Ik ben Maarten en ik ben verslaafd'

Kruisstraat 38

8375 BG  Oldemarkt

Telefoon

06 - 50625091

Email

Volgen

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page